Kritéria a způsoby hodnoceni
Název odborné způsobilosti | Úroveň | ||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Volba postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů
|
3 | ||||||||||||||||||||||||
Přejímka potravinářských surovin
|
3 | ||||||||||||||||||||||||
Sestavení jídelního lístku a sledu pokrmů
|
3 | ||||||||||||||||||||||||
Příprava surovin pro výrobu jídel
|
2 | ||||||||||||||||||||||||
Úprava jatečního masa, drůbeže, ryb a zvěřiny pro kuchyňské zpracovávání
|
3 | ||||||||||||||||||||||||
Příprava pokrmů a specialit na objednávku
|
3 | ||||||||||||||||||||||||
Zpracování a úprava polotovarů
|
2 | ||||||||||||||||||||||||
Nakládání s inventářem
|
2 | ||||||||||||||||||||||||
Skladování potravinářských surovin
|
3 | ||||||||||||||||||||||||
Obsluha technologických zařízení v provozu
|
3 | ||||||||||||||||||||||||
Organizování práce v provozu
|
3 | ||||||||||||||||||||||||
Provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech a dodržování hygienických předpisů
|