D&V institut dalšího vzdělávání pořádá odborné kurzy a semináře v oblasti gastronomie. Jednotlivé semináře jsou vypsány níže. V případě zájmu nás kontaktujte prostřednictvím kontaktního formuláře ve spodní části této stránky nebo prostřednictvím e-mailu a telefonu.

Semináře jsou zpravidla jednodenní. Cena semináře je individuální dle zařazeného tématu. Cena je vždy u jednotlivého semináře uvedena.

Název semináře

  Cena a doba trvání

Jateční druhy masa

  • hovězí
  • vepřové
  • telecí

 

 

Ryby a plody moře

  • sladkovodní
  • mořské
 

Drůbež

  • hrabavá
  • vodní
  • létavá
 

Zvěřina

 

Omáčky

  • teplé
  • studené
 

Polévky

  • teplé
  • studené
 

Přílohy

  • z brambor
  • z luštěnin
  • ze zeleniny
   

Ovoce a zelenina

   

Koření

   

Káva a čaj

   

Pivo

   

Víno

   

Jídelní a nápojový lístek

   

Menu

   

Systémy a způsoby obsluhy

   

Snídaně

   

Banket a Raut